Skip to content

2 Comments

 1. Gea boessenkool
  23 mei 2018 @ 21:02

  Na mijn bijdrage van 17 mei jl wil ik graag toetreden tot het netwerk van voedselfamilies.
  Voor wie interesse heeft in de dagelijkse praktijk op een ‘toekomstboerderij ‘ die in grote lijnen in eigen behoefte voorziet: kom eens langs in het buitengebied van Winterswijk bij Aarde-Werk de Stegge, praktijkschool voor duurzaamheid of boek met je groep een inspirerende

 2. Gea boessenkool
  23 mei 2018 @ 21:06

  … rondleiding over ons 2 Ha grote terrein met Bio-permacultuur moes-en kruidentuin, voedselbos, boomgaard , eigen waterzuivering en mooie natuurplekken. Voor wie wat langer wil blijven: je kunt ook logies boeken in de stro-yurt of de hooiberg, met een groep op het terrein verblijven etc. Mail even naar gea@aarde-werkdestegge .nl. Graag tot ziens!