Agenda

 • November 2018

  Voedselvernieuwersfeest

  Het eerste Voedselvernieuwersfeest in 2017 was een groot succes. Dit jaar organiseren we weer een Voedselvernieuwersfeest. Houd de agenda en de website goed in de gaten.

 • 17 mei 2018

  Voedselfamilies Proeftuinendag

  Voedselfamilies Proeftuinendag

  Op 17 mei 2018 komen we weer bij elkaar om te praten over de toekomst van ons eten. Wil je hier bij zijn? Reserveer dan alvast 17 mei in je agenda en geef je op via onze kwartiermaker Patrick Kaashoek. Locatie en tijden volgen nog.

 • 14 februari 2018

  Voedselfamilies Proeftuinendag. ECE Campus Rotterdam (Rotterdam Science Tower (11e verdieping), Marconistraat 16)

  Voedselfamilies Proeftuinendag. ECE Campus Rotterdam (Rotterdam Science Tower (11e verdieping), Marconistraat 16)

  Wat bruist er bij de Voedselfamilies Zuid-Holland? Op 14 februari vond dus in de Rotterdam Science Tower de eerste Proeftuindag plaats die in het teken stond van de doeners: de mensen die met hun initiatieven daadwerkelijk iets proberen te veranderen in de voedselketen. Was je er deze keer niet bij, maar wil je graag meedenken met onze doeners? Klik hier voor het visuele overzicht en klik in het overzicht op de foto van de desbetreffende persoon om contact op te nemen.

 • 25 januari 2018

  Nieuwjaarnetwerkborrel met korte keten pitches!

  Nieuwjaarnetwerkborrel met korte keten pitches!

  Wat heb je nodig om te veranderen? Wie kan helpen om de kansen die Voedselbossen bieden te benutten? Wat hebben pioniers nodig over om verder te komen en welke rol kan de overheid daarbij spelen? Als boer het bord op, een proeftuin om regionaal eten in Zuid-Holland met 20% te laten, klimaat neutraal varkensvlees en van voetbalveld tot voedselveld. Een paar voorbeelden van de 10 interessante pitches met even interessante vragen of vraagstukken die tijdens deze nieuwjaarsnetwerkborrel aan de orde zijn gekomen. Bekijk het hele verslag: voedselfamilies – nieuwjaarsborrel volle kracht vooruit.

 • november 2017

  22 | Masterclass "Geef meer om de Zuid-Hollandse melkkoe"

  22 | Masterclass

  De organisatoren hebben in een open brief deze masterclass samengevat in 10 tips. Lees hier de Open Brief namens de Voedselfamilies aan de Delflandse Vleesmeesters.