Sluit
Skip to content

Netwerken

LLT_20181018_215

Het netwerk van de Voedselfamilies bestaat uit allerlei mensen die een rol spelen binnen het voedselsysteem. Omdat we een open netwerk zijn, is ook iedereen die activiteiten ontplooit binnen het voedselsysteem welkom bij onze online en offline activiteiten.

In 2018 zijn de netwerkondersteunende activiteiten zoals de programmering en het community management ondergebracht in de Stichting Zuid-Hollandse Voedselfamilies. Deze activiteiten worden op dit moment gefinancierd door de Provincie Zuid-Holland, maar de stichting heeft als doelstelling om de komende jaren ook projecten met andere partners en financiers te gaan opzetten.

De dagelijkse leiding van de stichting ligt bij kwartiermaker Patrick Kaashoek en community manager Rachelle Eerhart. Zij verbinden, organiseren en communiceren binnen het netwerk van de Voedselfamilies. Het bestuur van de Stichting Voedselfamilies bestaat uit Drees Peter van den Bosch, Ted Duijvestijn en Jan Willem van der Schans. De stichting heeft ook een Programmaraad die de Voedselfamilies eens in de zoveel tijd adviseert. De leden van de Programmaraad zie je hieronder.

De Voedselfamilies zijn onderweg naar een duurzaam voedselsysteem. Als kwartiermaker help ik  bij de voorbereiding van de volgende bestemming van de reis waar wij kampement gaan opzetten.”


Namens de Voedselfamilies,

Patrick Kaashoek,
Kwartiermaker Voedselfamilies


Rachelle Eerhart,
Community manager

Programmaraad Voedselfamilies